Over ons

BIMMO nv is een actief familiaal bedrijf die zijn roots heeft in de Retailsector.

Johan DE BIE, oprichter van de Woning-& Tuincenters SELFMADE (1979), de speelgoedketen FUN (1988) en andere commerciële initiatieven zoals PLUS en TUINCOMFORT, staat aan het hoofd van deze dynamische groep. Hiermee werd een degelijke ervaring opgedaan in de Retailbusiness.

Vandaar: We are RETAIL

Thans is BIMMO uitgegroeid tot een stevig en structureel netwerk met een energieke werking en een op de markt gerichte flexibiliteit.

Retail Parken op toplocaties, sterke clusters met baanwinkels aan grote toegangswegen, verhuurd aan Retail toppers en gereputeerde filiaalbedrijven zijn de corebusiness van BIMMO.

BIMMO spreidt zijn investeringen over de belangrijkste winkelassen in Vlaanderen en aan de rand van Brussel. De bezettingsgraad van de winkelpanden van BIMMO bedraagt momenteel 100%. De voornaamste Retail enseignes, die één of meerdere winkels huren, ressorteren onder de Retail klanten van BIMMO.

Het huidige BIMMO-team staat in voor de opvolging van de bestaande en toekomstige projecten, voor het facility management, portfolio, marketing en de contacten met alle huurders. De groenzones en de parkeergelegenheden van onze parken en clusters worden in eigen beheer onderhouden.